fredag 9 mars 2012

Tips från köket

Karamelliserad mjölk - Dulce de leche
Supergod och smidig kolakräm på burk.

Läs mer HÄR >>








Ångkoka grönsaker enkelt i vanlig hushållssil

Läs mer HÄR >>









Krossa digestivekex i mortel
(använd tex. när du gör cheesecake)

Läs mer HÄR >>








Krossa digestivekex med kavel
(använd tex. när du gör cheesecake)

Läs mer HÄR >>








Så smälter du choklad över vattenbad

Läs mer HÄR >>









Kuljärn är ett väldigt användbart redskap i köket

Läs mer HÄR >>









Frysa in banan - Visst kan man göra det :)

Läs mer HÄR >>









Slipp kladd när du ska skiva eller dela frusna kycklingfiléer

Läs mer HÄR >>









Tomatkross - Mer smak för pengarna

Läs mer HÄR >>









Dela grönsaker i bitar - Lättplätt och smart!

Läs mer HÄR >>









Få perfekt tjocklek på vitkålsstrimlorna

Läs mer HÄR >>









Tips på hur du slipper få citronkärnor i smeten

Läs mer HÄR >>









Pressa vitlök på smidigast sätt och tips på maträtter med vitlök

Läs mer HÄR >>









Stek överbliven kokt färskpotatis - Supergott!!!!

Läs mer HÄR >>









Så får du kycklingfiléerna riktigt saftiga och goda :D

Läs mer HÄR >>









Så här tillagar jag bakpotatis i ugnen

Läs mer HÄR >>









Varm frukt med vit choklad - Busenkel och god dessert

Till recept - Klicka HÄR >>









Saftig kycklingfilé smaksatt med buljongtärning

Läs mer HÄR >>









Slipp kladd när maten paketeras i påse

Läs mer HÄR >>









Slipp ströbrödsklumpar i köttfärssmeten

Läs mer HÄR >>









Få mindre disk när du gör pajdegen

Läs mer HÄR >>









Mina tankar om konserverade champinjoner

Läs mer HÄR >>









Gör potatispaj av potatisrester

Till recept - Klicka HÄR >>








Saftiga kycklingklubbor

Till recept - Klicka HÄR >>







Vanliga enkla köttfärsbiffar

Till recept - Klicka HÄR >>


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar