onsdag 19 mars 2014

Pålägg - Kesoröra med ägg

Pålägg - Kesoröra med ägg
Att blanda ihop keso, ägg och räkor eller saltrulle blir ett både gott och nyttigt pålägg.
Röran med saltrulle finns med på bild i receptet på grova frukostbullar (Bilden hittar du HÄR)
Det går bra att fylla bullarna med röran på kvällen och låta dem safta till sig under natten till frukosten.

Blanda ihop kesoröran:
100 g keso
2 kokta tärnade ägg

Blanda kesoröran med tex skalade räkor och dill.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Eller blanda kesoröran med strimlad kokt saltrulle.
Smaka av med salt, vitpeppar och lite sambal oelek. 

Serveras kylskåpskall till ett nyttigt bröd och valfria grönsaker!
(mängden i receptet räcker till ca 3-4 st frallor)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar