fredag 29 november 2013

Mitt bästa recept på saffranskaka


Kakan som jag bakade igår var den saftiga och lättbakade saffranskakan som jag har visat här på bloggen innan. Denna gången bakade jag kakan i en smord springform, Ø 25 cm. När kakan svalnat så pudrade jag rikligt med florsocker över, då ser det så där snöigt och fint ut. Jag har testat att baka flera mjuka saffrankakor och jag kan lova att det här är verkligen en av de allra saftigaste. Receptet hittar du HÄR >>

torsdag 28 november 2013

Målet är lätta receptbeskrivningar

Jag lever vidare på den fina kommentaren som jag fick igår, det som jag blev mest glad av var att J hade börjat att baka med inspiration från min blogg. Helt galet roligt och det är verkligen mitt mål, jag försöker på ett så enkelt sätt som möjligt skriva recepten. Min förhoppning är att alla som vill baka ska lyckas. Egentligen är nog inte mina recept lättare än någon annans utan tanken är att beskrivningen ska vara så lätt som möjligt.
Ni var ju några stycken som tyckte att det var skönt att man ibland kan visa upp en oväntad sida som inte är så perfekt även i den "perfekta bloggvärlden". Jag har verkligen tagit till mig av detta och kommer att ha detta i tankarna inför kommande blogginlägg. Jag har bestämt mig för att bli mer personlig i bloggen helt enkelt.
För att koppla ihop inlägget med bilden kan jag tala om att det bakas saffranskaka här hemma idag :)

Blogginlägget som alla dessa tankar kretsar runt hittar ni här.

onsdag 27 november 2013

Finaste kommentaren

Ibland blir man bara så glad att man nästan spricker. Idag har det varit en trist och tråkig dag. Tråkigt väder, liten som försöker lära sig äta själv vilket då medför en massa torkande och städande efter varje måltid, bråk mellan barnen och känslan av att vara en mamma som inte hinner med sig själv. Ja, sånt är livet ibland.

Men allt det där känns plötsligt som bortblåst ikväll. För när jag kikar igenom mina bloggkommentarer så upptäcker jag att jag fått en extra lång kommentar i ett inlägg under dagen. ÄLSKAR när ni skriver långa kommentarer till mig, det känns så personligt på någotvis. Och i den långa kommentaren står det dem finaste saker man kan tänka sig. 
Kommentaren är publicerat i det här inlägget och det är skrivet av inredaren Judita med bloggen Välkommen Hem

Smidiga saffransbullar

Nu går vi verkligen med stora steg mot första advent :) Härligt och mysigt på alla sätt och ett måste hemma hos oss är att baka saffransbullar till just den här helgen. Vi brukar inte baka de traditionella lussekatterna utan vi bakar just saffransbullar. Det  är mycket smidigare och de är minst lika saftiga och goda.
Receptet hittar du här.

tisdag 26 november 2013

Inredningslösning



Vi är en stor familj som består av två vuxna och fem barn i åldern 1 - 14 år. Något som jag tycker är väldigt viktigt är att alla i familjen ska kunna samlas runt ett och samma bord och äta tillsammans. Samtidigt tycker jag att det är viktigt att ha stora ytor att röra sig på vilket kan vara svårt när man behöver ett väldigt stort matbord så att alla får plats. Lösningen på detta blev då en klaff på det platsbyggda matbordet/barbordet. Klaffen fälls ut när vi behöver extra sittplatser, jag använder även klaffen som extra arbetsyta i köket. Detta blev en riktigt bra lösningen för vår familj. 
Problemlösning inom inredning är bland det roligaste jag vet, jag älskar att få gnugga geniknölarna och komma på smarta inredningslösningar. Jag arbetar alltid med utgångspunkten på att ingenting är omöjligt. Det finns alltid en lösning, det gäller bara att hitta den.

Att blanda silver och guld

Jag fick frågan om vilken färg det är på ljuslyktorna som jag visade upp i ett tidigare inlägg. Eftersom jag hade tänt lyktorna på den bilden såg de lite lila ut, men det stämmer inte alls. Lyktorna är i silver, lite likt fattigmanssilver med en guldrand med stenar i. Jag gillar verkligen att blanda silver och guld, en del tycker att det är helt fel och passar sig inte alls men det var just den kombinationen som gjorde att jag fastnade för just de här lyktorna. Helt rätt om ni frågar mig!

söndag 24 november 2013

Dumlekaka med noblesse

Dumlekaka med noblesse
En lättbakad och helt underbart god godiskaka - En stor favorit hemma hos oss.
20 st

200 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
10 st dumlekolor delade på mitten
20 st noblesse
(Tips! till jul använder jag noblesse med apelsinsmak)

Vispa med elvisp ihop smör och strösocker.
Blanda ner vetemjöl och bakpulver till en deg.
Låt stå i kylen i 30 min.

Forma degen till 20 st bollar och lägg dem i folieformar.
Tryck ner en halv dumlekola i varje boll.

Grädda mitt i ugnen i 200° i 10 min.
Tag ut kakorna ur ugnen och lägg en noblesse på varje kaka.

När noblessen smält låter du kakorna svalna i kylen eller i frysen.
______________________________________________________
Fler recept på godiskakor hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>

Supergod godiskaka


Hej allihop, hoppas att ni har haft en finfin helg! Det har i alla fall vi haft. Vi har hunnit med en liten försmak på delar av årets julbord. Det skrev jag ju om i förra inlägget. Så gott!! Vi har även gått igenom adventsbelysningen och planterat två stora enar i våra urnor ute på trappan och så har vi självklart hunnit med lite bakning i helgen. På bilden håller Fanny på att dela dumlekolor på mitten till en riktigt smaskig kaka. En av våra favoritkakor faktiskt, lätt att baka och suuuupergod och jag lovar att receptet kommer att dyka upp här på bloggen snart!

fredag 22 november 2013

Julbordsfavoriter och mysiga ljuslyktor

Idag har vi tjuvsmakat på lite av det vi tycker är allra godast på julbordet. Prinskorvar, köttbullar, ägghalvor och ugnsomelett med räkstuvning. Helt galet gott! Köttbullarna är dem som jag gjorde i ugnen,  jag har förvarat dem i frysen sedan dess och nu efter att de tinat lite stekte jag bara till dem i en klick smör innan servering. Köttbullsreceptet hittar du här. Receptet på omeletten med räkstuvning dyker upp på blogg snart.
De fina och stämningsfulla ljuslyktorna hittade jag på Ica Maxi, de är verkligen supersöta och nästa gång jag är där och handlar ska jag köpa på mig några till! Jag skulle vilja sprida ut dem lite överallt här hemma. Lampor och lyktor är något som jag är särskilt förtjust i och speciellt lyktor under denna tiden av året. Det är ju ett så enkelt och snabbt sätt att göra det mysigt och ombonat.

Kontaktuppgift

Mail: 
madame-edith@live.se

torsdag 21 november 2013

Enkla äppellyktor

Bild från arkivet

Igår tipsade jag ju er om hur man på ett enkelt sätt kan göra vintriga lyktor med lite äggvita och strösocker. Det är verkligen ett perfekt pyssel att göra med barnen och de blir ju så fina och stämningsfulla. Mysigt och vintrigt! Särskilt när snön singlar ner utanför fönstret. En annan ljuslykta som man också fixar snabbt och lätt är de fina äppellyktorna som ni ser på bilden, det enda som behövs är ett äpple, ett värmeljus och något att karva ut fruktköttet med. Beskrivning hittar du här.

onsdag 20 november 2013

Sockerbullar med saffran

Jag har använt samma deg som jag använder till lussebullar.
Följ det receptet när du gör degen.
Låt degen jäsa i bunken under bakduk i 40 min.
______________________________________________________
Under tiden gör du vaniljkrämen.
2 äggulor
2 msk strösocker
1,5 msk potatismjöl
1,5 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker

Blanda ihop samtliga ingredienser utom vaniljsockret.
Värm upp krämen under omrörning tills den tjocknat.
(OBS! Krämen ska inte koka!)
Tag av kastrullen från värmen.
Låt krämen svalna och tillsätt därefter vaniljsockret.
______________________________________________________
Knåda degen på mjölat bakbord, tillsätt ev mer mjöl.
Forma degen till 30 bullar. Platta till varje bulle.
Bild på detta hittar du i receptet på sockerbullar med drottningsylt HÄR >>

Lägg en klick vaniljkräm på varje bulle och nyp ihop degen.
Lägg bullarna med skarven nedåt på en bakpappersklädd plåt.
Låt jäsa under bakduk i 40 min.

Grädda i nedre delen av ugnen i 225° i 20 min.

Innan servering doppar du ovansidan av bullarna i smält smör
och vänder dem i strösocker. Godast är bullarna att äta ljumna.
______________________________________________________
Fler recept på vetebröd hittar du HÄR >>
______________________________________________________

Alla mina söta recept hittar du HÄR >>

Brrr vilken kall morgon

Idag var det den kallaste morgonen på länge här hemma hos oss. Termobyxorna plockades fram till Melwin och Ludwig när vi skulle promenera till förskolan idag. Och halt som såpa var det på vägarna vilket Melwin tyckte var väldigt roligt, då kan man ju trilla lite mer än vanligt!! Gräset och träden glittrade av frost, fantastiskt vackert nästan som att promenera runt i en vacker vintertavla. Det är sådana här dagar det känns extra mysigt att tända en brasa, koka kaffe och värma några saffransbullar och bara njuta!

De vintriga ljuslyktor som jag visar på bilden gör du enkelt med lite äggvita och strösocker.
Beskrivningen hittar du här.

måndag 18 november 2013

Enkelt recept på formbröd

Ett av mina lättaste brödrecept - Formbröd med rågsikt

Recept
25 g jäst
3 dl fingervarmt vatten
1 msk strösocker
1 tsk salt
3 dl rågsikt
3 dl vetemjöl
(ägg och sesamfrön till topping)

Gör så här:
Blanda ut jästen med lite fingervarmt vatten = 37°
Tillsätt resten av vattnet, strösocker och salt
Arbeta in de båda mjölsorterna
Låt jäsa i degbunken under bakduk i 30 min.

Knåda degen på mjölat bakbord
Tillsätt ev. mer mjöl.
Tryck ut degen i en bakpappersklädd brödform

Låt jäsa under bakduk i 30 min.
Pensla ovansidan av brödet med uppvispat ägg
Strö över rikligt med sesamfrön

Grädda mitt i ugnen i 225° i 25 min.

__________________________________

___________________________________



För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg

söndag 17 november 2013

Köttbullar i ugn

Köttbullar i ugn - Smidigt sätt att göra många köttbullar som sedan kan frysas ned.

1 kg blandfärs
Här i Småland innebär det 50% nötfärs och 50% fläskfärs
2 ägg
1,5 dl ströbröd
1,5 dl mjölk
1,5 dl vispgrädde
0,5 - 1 msk salt
4 krm vitpeppar
0,5 dl mixad gul lök
(Tips! Blanda ev. några msk potatismjöl i smeten så att köttbullarna släpper mindre vätska)

Blanda ströbröd, mjölk, vispgrädde, salt, vitpeppar och lök.
Låt svälla i 10 min
Blanda äggen med köttfärsen.
Blanda sist i ströbrödsblandningen.
Stek gärna en provköttbulle i stekpannan för att smaka av kryddningen, 
börja med den mindre mängden salt och ta mer om du önskar.

Blöt händerna och rulla ut små fina köttbullar.
Lägg köttbullarna på en bakpappersklädd ugnsplåt.
(lägger du dem ganska tätt så får hela satsen plats på samma plåt)

Ställ in plåten mitt i ugnen i 200° i ca 20 min.

Godast och finast blir köttbullarna om du fräser till dem
i en klick smör i stekpanna precis innan servering.

Lätt som en plätt, lycka till!
______________________________________________________
_________________________________________________________________________________

lördag 16 november 2013

Idag rullar vi köttbullar


Ni som följt mig och min blogg ett tag vet ju att jag gillar att förbereda maten. Det känns som frihet på någotvis att veta att det att det finns mat i frysen/kylen som man snabbt kan plocka fram när det börjar kurra i magen. Visst finns det färdigrätter att köpa i affärerna men det passar absolut inte oss som är så stor familj.

Hur som helst så rullas det köttbullar för fullt i vårat kök idag. Vi tillagar dem i ugnen, då går det mycket snabbare. Sedan fryser vi ner dem och när vi senare ska äta köttbullarna steker vi till dem i stekpannan. Självklart blir det köttbullar även till middag idag, man behöver ju inte frysa dem men jag gör så många så att det räcker till både och :)

Och att göra köttbullar i ugnen är ju även ett perfekt sätt att förbereda för julbordet för er som börjat fundera på det.

torsdag 14 november 2013

Bakat liten adventskaka


Visst börjar man tänka på advent nu, tiden går ju rasande fort och snart är det faktiskt dags att spela julmusik, baka pepparkakor och dricka glögg. Mysigt!! En saffranskaka är ju alltid trevligt när julen närmar sig också för att få lite extra julstämmning. Så idag testade jag fram ett nytt recept på en mjuk saffranskaka med frosting på, den blev sååååå god. (även om Melwin ser lite tveksam ut..) Receptet kommer i ett separat inlägg.

Lampa och Vardagsrum






Lampan som jag skrev om tidigare idag är den som ni ser överst på första bilden, andra bilden visar tyget som döljer sladden. Det var svårt att ta en bild som visade hela lampan men ni får ju se en liten del av den i alla fall. Ludwig blev akut städsugen när jag skulle fota så han kom med på bild han också :)

Fotar inredningsbild

Idag ska jag fota en inredningsbild. Jag tänkte nämligen visa taklampan som jag skrev om
i det här inläggetLampan har flyttats runt mellan lite olika rum och äntligen funnit sin plats. Våra rum är över lag ganska stora och då krävs det gärna en ganska stor taklampa för att göra rummet rättvisa. Denna lampan är inte så stor och hamnade därför tillslut i en möblerbar hall, där passade den perfekt. Så idag var det dags för en bild :) Kommer på bloggen snart..

Nu är det 201 läsare som gillar Madame Edith på facebook, välkommen du också! Facebooksidan hittar du här.

onsdag 13 november 2013

En stor sats vitkålssallad


Idag har jag gjort en stor sats vitkålssallad "pizzasallad". Det är ju så skönt att ha ett tillbehör färdigt i kylen som man snabbt kan plocka fram när tiden är knapp. Och den är verkligen jättegod, finns det ingen mat färdig när barnen är hungriga så tar de gärna en skål med den här salladen medan de väntar. Hur jag gör den hittar ni här. Det är superenkelt!

Salladen är god till tex: 

Krämig Vitlökskyckling

En jättegod och krämig kycklingrätt som kom till efter en kylskåpsrensning
4 port

4 st tinade kycklingfiléer
4 dl creme fraiche 34%
100 g creme bonjour vitlök 
1 dl grädde eller vatten
3 dl valfri riven ost
Skivade tomater
Salt/peppar

Dela kycklingfiléerna på mitten och bryn dem i lite smör.
Filéerna ska inte genomstekas utan bara få fin färg på ytan.
Salta och peppra efter eget tycke och smak.
Lägg filéerna i en ugnsfast form.

Blanda ihop creme fraiche, creme bonjour, grädden (eller vattnet) 
och hälften av osten och häll det över kycklingfiléerna.

Toppa rätten med skivade tomater och strö över
 resten av den rivna osten.

Grädda mitt i ugnen i 200° i ca 45 min.
(Tiden kan variera beroende storleken på kycklingfiléerna så kolla att de är genomstekta innan servering)


Servera med tex kokt ris och broccoli
_____________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR
________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>

tisdag 12 november 2013

Julgodis - Kokosbitar med choklad - Bounty

Julgodis - Kokosbitar med choklad - Bounty
Barnen älskar kokos och detta är ett av deras favoritjulgodis.

50 g smör
2 dl vispgrädde
½ dl strösocker
½ dl sirap
200 g riven kokos

200 g ljus choklad
100 g mörk choklad

Rör ihop smör, vispgrädde, strösocker och sirap i en kastrull.
Koka upp och låt koka under omrörning i ca 5 min.

Tag kastrullen från värmen och rör ner kokosen.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd brödform.
(Har du ingen brödform kan du bre ut smeten direkt på ett bakplåtspapper, ca 1 cm tjockt)

Låt stelna i kylen i ca 3 timmar.
Skär godiset i så stora bitar som du önskar.
Jag brukar göra dem ganska små för jag vill ha mycket choklad på dem.

Smält och blanda ihop de båda chokladsorterna över ett vattenbad.
Beskrivning på hur du gör vattenbad hittar du HÄR >>

Doppa godisbitarna i chokladen.
Tips! Stick på godisbitarna på en provsticka så blir det lätt att få på chokladen utan kladd.

Lägg chokladbitarna på bakplåtspapper och låt stelna i kylen.

_________________________________________________________________________________
Fler recept med choklad hittar du HÄR

Fler julgodisrecept hittar du HÄR >>
_______________________________________________________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>

måndag 11 november 2013

Fototips önskas

Hej allihop, då har vi en ny härlig vecka framför oss :) Idag har jag fullt upp, tandläkarbesök, utvecklingssamtal, dramalektion för tjejerna och innebandyträning för stora killen. Och när allt det är klart är det väl troligtvis kolsvart ute så idag får det bli ett bildlöst inlägg. 
Trist, jag vet, men jag tar verkligen inga fina kvällsbilder.

Hur gör ni andra bloggare när ni inte lyckas pricka in de ljusa timmarna under dagen för att kunna fota. Jag tar mer än gärna emot tips.

lördag 9 november 2013

Kycklingröra - Till tunnbröd - Baguette - Bakad potatis


Idag har vi bakat tunnbröd, några lade vi i frysen och några gjorde vi goda tunnbrödsrullar av.
Röran som vi fyllde tunnbröden med är denna supergoda kycklingröran.
Kycklingröran räcker till ca 6 st tunnbrödsrullar:

1 grillad kyckling
4 dl creme fraiche 34%
2 msk majonäs
2 dl tärnad röda paprika
2 dl tärnad gurka
2 dl strimlad babyspenat
salt/peppar
sambal oelek

Rensa kycklingen och dela den i bitar.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en röra.
Krydda med salt/peppar och sambal oelek efter tycke och smak.

Rulla ihop och fyll tunnbröden med kycklingröran.
______________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR
Fler recept på röror och kalla såser hittar du HÄR >>
Recept på tunnbröd hittar du HÄR >> och HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Jag vill även i detta inlägget TACKA ALLA NI SOM LÄMNADE SÅ FINA KOMMENTARER i förra inlägget,
det värmer så otroligt mycket ska ni veta ♥

fredag 8 november 2013

Jag är inte perfekt


Jag bytte precis profilbild på min facebooksida, sekunden efter jag laddat upp bilden får jag syn på alla väldigt vita och ovälkomna slingor. Med lite panik tänkte jag först ta bort bilden fortast möjligt!! Men varför det? Varför låtsas att allt är perfekt och felfritt och är det hela världen med lite vita slingor. Lite så tänkte jag när jag bestämde mig för att lägga upp bilden även här på bloggen. Jag är inte perfekt, är du?

Jag har skrivit i kommentarsfältet nedan till er som vill läsa, det blev en väldigt lååång kommentar...

Trevlig helg till er alla ♥

torsdag 7 november 2013

Efterbild - Ommålning


Förebild - När bordet är vitmålat


En till förebild på bordet hittar du här.
Och en förebild på spegeln hittar du här.
Närbild på turkosa kuddarna i översta bilden hittar du här.

Kladdkakans dag


Ni missar väl inte kladdkakans dag idag.
Receptet på kladdkaka med dumlekolor och sex andra
goda kladdkakerecept hittar ni här.

Önska er alla en fin dag med massor av kladdkakor :D
Förresten vilka är era favoritkladdisar?

onsdag 6 november 2013

Formbröd - Enkelt och Lättbakat

Lättbakat - Enkelt och gott formbröd med en härligt knaprig skorpa
Receptet ger 1 st bröd

Recept
25 g jäst
3 dl vatten
1 msk strösocker
1 tsk salt
3 dl grahamsmjöl
4 dl vetemjöl
(ägg och sesamfrön till topping)

Gör så här:
Värm vattnet till fingervarmt = 37°
Rör ut jästen med lite vatten
Tillsätt resten av vattnet, strösocker och salt
Arbeta in de båda mjölsorterna

Låt degen jäsa i bunken under bakduk i 30 min.

Knåda degen på mjölat bakbord
Tryck ut degen i en bakpappersklädd brödform

Låt jäsa under bakduk i 30 min.
Pensla ovansidan av brödet med uppvispat ägg
Strö över rikligt med sesamfrön

Grädda mitt i ugnen i 225° i 25 min.

___________________________________
________________________________________



För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg

tisdag 5 november 2013

Ostfyllt Brytbröd

Recept - Ostfyllt brytbröd - Ett riktigt härligt festbröd
Vill du ha mindre ostsmak tar du en mildare ost.

50 g jäst
3 dl mjölk
2 msk matolja
5 dl riven lagrad ost
2 msk torkad oregano
1 tsk salt
1,5 dl durumvetemjöl
7 dl vetemjöl special
(smör till formen, matolja och vallmofrön till topping)

Värm mjölken och matoljan till fingervarmt (=37°)
Rör ut jästen med lite degspad.

Tillsätt resten av degspadet, ost, smulad oregano, salt
och de båda mjölsorterna.
Arbeta ihop till en smidig deg.
Låt degen jäsa i bunken under bakduk i 30 min.

Knåda degen på mjölat bakbord och forma till 12 st bullar.
Lägg bullarna i en smord springform, 25cmØ
Låt jäsa under bakduk i 30 min.

Pensla bullarna med matolja och strö över vallmofrön.
Grädda längst ned i ugnen i 200° i ca 35 min.
Lägg ett bakplåtspapper över brödet de sista minuterna när du tycker att färgen är lagom.

Tag ur brödet ur formen och låt svalna på galler under bakduk.
_________________________________________________________________________________
Fler recept på smaksatt bröd hittar du HÄR


Hallprojektet


Då var det nya elementet i hallen på plats. Skönt!! Termostaten fick vi montera framåt för precis bredvid elementet ska vi platsbygga en garderob som behöver så mycket utrymme som det bara går att få. Garderoben kommer att ha skjutdörrar. Dörren kommer då inte att slängas upp mot termostaten och vår lilla hall kommer heller inte att kännas lika trång. Det gäller att pussla och fixa när man planerar trånga utrymmen och det gillar jag - problemlösare!

Brödet i förra inlägget gräddade jag till barnen innan de gick till skolan igår. Nybakat klockan 07.00 en måndag - det är vad jag kallar vardagslyx!

måndag 4 november 2013

Kalljästa filmjölksfrallor

Kalljästa filmjölksfrallor - Detta recept ger 12 st bullar/frallor
Underbart goda och saftiga frukostfrallor som du förbereder på kvällen och bakar av på morgonen.

50 g jäst
6 dl filmjölk
½ dl krossade linfrön
2 tsk salt
2 msk honung
3 dl grahamsmjöl
8,5 dl vetemjöl

På kvällen:
Rör ut jästen med lite filmjölk.
Tillsätt därefter resten av filmjölken, linfrön, salt och honung.
Arbeta sist in de båda mjölsorterna.
(degen ska vara ganska kladdig)

Forma med fuktad hand degen till 12 st bullar och 
lägg dem på en ugnsplåt.
(om du vill kan du toppa med lite linfrön eller doppa bullarna i grahamsmjöl)
Slå plastfolie över plåten och låt stå i kylen över natten.

På morgonen:
Sätt ugnen på 250°
Tag ut plåten från kylen och 
låt bullarna stå i rumstemperatur tills ugnen är varm.

När ugnen är uppe i temperatur sätter du in bullarna
mitt i ugnen och sänker värmen till 225°

Grädda mitt i ugnen i ca 12 min.
______________________________________________________
Fler recept på frallor hittar du HÄR
Fler recept på kalljäst bröd hittar du HÄR
_______________________________________________________________________________
Alla mina brödrecept hittar du HÄR >>

fredag 1 november 2013

Fem favoriter

Medan jag och maken husfixar i helgen tänkte jag tipsa er om några av mina favoritrecept.
Hoppas att ni alla får en trevlig helg med riktigt god mat.

Fem favoriter:
Smörgåstårta

Gilla Madame Edith på facebook så missar du inte när ett nytt recept publicerats här på bloggen.
Facebooksidan hittar du här.